Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κίνηση αγάπης από τη μαϊμού.




Σε μια εξαιρετική κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τον άνθρωπο προέβη νωρίς σήμερα το πρωί η μαϊμού της ΑΡΑΝ. Έχοντας πληροφορηθεί από την εξής δημοσίευση του Indymedia Trolls (http://indymediatrolls.blogspot.com/2011/04/401.html) ότι η κατάσταση της υγείας του φερόμενου ως Αρχηγού είναι κρίσιμη, αποφάσισε να προσφέρει ό,τι μπορεί.
Κι έτσι αποκαλύφθηκε κάτι που λίγοι από εμάς γνώριζαν : Η μαϊμού είχε πολυετή προϋπηρεσία ως αδερφή -προϊσταμένη- σε μια σειρά νοσοκομείων στη Αβάνα, τη Μόσχα, και το Πεκίνο, καθόσον και ακραιφνής κομμουνίστρια. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε ανθρωπιστικές κομματικές αποστολές καθώς και σε περιφρουρήσεις πολυτεχνείου. .
Η εμπειρία της λοιπόν, κάτι παραπάνω από πολύτιμη, είναι από νωρίς στην υπηρεσία του Αρχηγού, και η ευχή όλων των Τρολλ είναι να επιτύχει την πλήρη τρολλίαση του Αρχηγού μας αλλά και του Δαίμονα. Μπράβο μαϊμού, θα στο χρωστάμε.

3 σχόλια:

  1. Η μαιμου μου ξηλωσε τον ορο σε προσπαθεια της να αποσπασει τους κωδικους.
    Τα κανε πλακαια με τον Γιατρολλ και τωρα λεει οτι η ΑΚ ηθελε να παρει τους κωδικους.
    Αλλα ρωτηστε τον Λοφιο που ο Γιατρολλ λεει οτι νοσηλευθηκε και αυτος να δειτε πως ηταν Καστελοριζο με τους Πανκ απο την Σελετε και γυρνανε αυριο.
    Πισω απο ολα αυτα κρυβεται ο 40χρονος καθηγητης ταμπουρλου ο οποίος ειναι 48 χρονος και δεν θελει να μαθευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερόμενε, πέφτω από τα σύννεφα!!! Εμάς μας πήρε η μαϊμού τηλέφωνο να μας ανακοινώσει την κίνησή της αυτή, και ακουγόταν πολύ ειλικρινής. Πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα.
    Όσο για τους λοιπούς συνωμότες της κακιάς ώρας... τί να πω, τους θεωρώ ποταπούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως ήταν η μαϊμού της ΑΡΕΝ κι όχι της ΑΡΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή