Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ανάληψη ευθύνης μαχητών για τη διάχυση της τρολλιάς

Βόλος, Απρίλης 2011
σύντρολλοι αποφασίζουν στα πλαίσια της άτυπης τρολλικής ομοσπονδίας των indymedia trolls να δράσουν τοπικά και να δημιουργήσουν το πρώτο trollosite στην πόλη. Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Χιλιάδες τρολλ χαιρετίζουν την προσπάθεια και στηρίζουν με τα σχόλια τους. Αν και αρχή ακόμα, το νέο δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά του παρακράτους και των λακέδων του. Ναι σύντρολλοι... Είναι αυτό που νομίζετε. Κάποιοι θεώρησαν το volostrolls, μια προβοκάτσια, άλλοι ήλπιζαν ότι στις αναρτήσεις του θα βρούν την αλήθεια για το πως θα χτιστεί η βάση για την εργατική επανάσταση. Όλοι οι παραπάνω όμως έσφαλαν οικτρά. Οι σειρές των κειμένων και των σχολίων ήταν καταιγιστικές, ένας χείμμαρος τρολλιάς, που από το ξεκίνημα του έδειξε τα δόντια του. Αυτό είναι που δε μπορούν να αντέξουν οι υπέρμαχοι του πολιτικαντισμού και του παραγοντισμού. Δε μπορούν να διανοηθούν ότι ανοίγοντας ένα trolloblog ο σκοπός είναι η τρολλική επανάσταση για τη δημιουργία της ιδανικής κοινωνίας των τρολλ και ξεκίνησαν την απρόκλητη επίθεση με λάσπη και λόγια που ένα τρολλ δε μπορεί να διανοηθεί να ξεστομίσει.
Έτσι κι εμείς, κομμάτι του διάχυτου τρολλικού κινήματος, αποφασίσαμε να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Οπλίσαμε τη συνείδησή μας, διαβάζοντας ατελείωτες σελίδες indymediatrolls, παλιά χειρόγραφα του Κώστα Τσάκωνα και άρθρα του Ριζοσπάστη, ενώ πήραμε στα χέρια μας τα όπλα που έχει ένα τρολλ που σέβεται τον εαυτό του. Με τις τρόμπες μας λοιπόν κινηθήκαμε προς την αρχιτεκτονική για να πιάσουμε τον εχθρό στον ύπνο. Ένα πράγμα δεν είχαμε υπολογίσει μόνο...Οι φοιτητές το πάσχα πάνε στις πόλεις τους και το φοιτητικό κίνημα κάνει break. Το ίδιο και οι παράγοντες. Γι' αυτό δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να πάρουν τα μυαλά τους αέρα, όσο αέρα έχει πάρει και ο κώλος τους.
Αφήνουμε αύτο το κείμενο σαν προειδοποίηση για το τι μπορεί να ακολουθήσει...

μαχητές για τη διάχυση της τρολλιάς

11 σχόλια:

  1. Γεια σας ειμαι φοιτητρια αλλα και δεξια ομως γουσταρω εναν αναρχικο που αν το πουλι του ειναι τοσο τεραστιο οσο οι πλατες του.... θα θελω σιγουρα βοηθεια .Απελπισμενη και φουντωμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μαλακες κοψτε τις μαλακιες για αυτο σας σπουδαζουν οι γονεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορείς να φωνάξεις και φίλες σου να σε βοηθήσουν. ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα κάνοντας παρτούζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mas ta exete prixi vromotempelxanades-apliti pou nomizete oti kati kanete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. siga ti kanate re floroi
    perimenete kai se ligo kero 8a trivete ta matia sas me thn epi8esh pou etoimazoume

    fraxia-kaggoures tou polikladikou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνεχίστε σύντρολλοι!
    ευχαριστούμε που μας δίνετε θάρρος και δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. fraxia-kaggoures polikladikou
    oso kai den to pistevete gatakia einai edo

    piso koufales empros kaggoures

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Oλυμπιακος Βολου θα βγει Ευρωπη;
    Βαλτε την πρωτη σας ψηφοφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα μπει και ψηφοφορία τρολ-ληστη
    ετοιμαζουμε καποια καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ανώνυμη φοιτήτρια:
    Δεξιά και αριστερά ίδια είναι τα πουλιά, λέει ο ποιητής. Τα αναρχικά πουλιά δεν αναφέρονται πουθενά, πετάνε στον αέρα ελεύθερα και δυνατά, οπότε έχε το νου σου, ποτέ δεν ξέρεις.

    Υ.Γ. Μακριά από μας ο σεξισμός, βεβαίως-βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή