Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το αφεντικό τρελάθηκε!




Μήνυση ενάντια στο γνωστό συγκρότημα "μωρά στη φωτιά", κατέθεσε χτες ενώπιον του αναρχοδικείου Εξαρχείων ο φερόμενος ως αρχηγός της Α.Κ., ο Ν. Σκυφτούλης.
Το περιεχόμενο της αναπάντεχης αυτής κίνησής του έχει να κάνει με υπόθεση διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων από πλευράς της Α.Κ.
Συγκεκριμένα, οι της Α.Κ., θεωρούν πως το τραγούδι του εν λόγω συγκροτήματος με τον τίτλο "Βαβυλωνία", εκμεταλλεύεται την εμπορική αλλά και κινηματική επιτυχία της ομώνυμης αντιεξουσιαστικής εφημερίδας, έτσι ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις αλλά και την εν γένει εμπορική κίνηση του γκρουπ.
Από πλευράς συγκροτήματος δεν είχαμε ακόμη αντιδράσεις. Από Δευτέρα, το δικαστικό αυτό θρίλερ θα διεξάγεται στις αίθουσες της Ευελπίδων, απ' όπου θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις.

2 σχόλια:

  1. Μη μασάτε ρε! Τα μωρά θα δικαιωθούνε! Είναι μια τακτική που έχει ξεκινήσει για να καταστρέψει το punk κίνημα που τραβάει τη νεολαία προς την αναρχοαλητεία, και χάνει κεφάλια για τις αλυσίδες του στο blog. Δε μας χέζεις ρε Σκυφτούλη? Πέρυσι δηλητηρίασες τον Ronnie James Dio, γιατί δεν έβγαζε το θρυλικό Gates of Babylon από το δίσκο Long live Rock 'n' Roll των Rainbow, το '78 με το που οι Babylon κυκλοφόρησαν το δίσκο Babylon αγόρασες όλους τους δίσκους για να μη βγεί τίποτα στην αγορά, και τα παιδιά το δυαλίσανε... Απλά πειραματίζεται στο ροκ κινημα γιατί είναι πιο απολιτίκ και δεν αντιδράνε. και ο ότι τον ενοχλεί η αναφορά σε ότι έχει σχέση με Βαβυλώνα πρόφαση είναι. Άλλος είναι ο στόχος! Μόνο και αγγίξεις τα πανκιά... βρωμοσκυλά

    ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    ΤΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Κ. Η ΗΓΕΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλάσση Τιμολέων, είσαι μεγάλος, είσαι ατελείωτος, είπες την Αλήθεια που κάποιοι φοβούνται να πουν. Άξιος παληκάρι μου, συμφωνώ απόλυτα με τον κόλαφο που εξαπέλυσες. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή