Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ενημέρωση από εκδήλωση

ο κόσμος είναι πολύς. σύντρολλοι από όλη την Ελλάδα έχουν καταφθάσει για να στηρίξουν. έντονη η παρουσία των πανκς σελετε, οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στην πόλη μαζεύοντας όποια ελληνική σημαία βρουν μπροστά τους και βάζοντας φωτιά. ο Παναγιώτης Βήχος πάντα περιτριγυρισμένος από θαυμαστές δεν έχει σταματήσει να μοιράζει αυτόγραφα, ενώ η μαϊμού της ΑΡ.ΑΝ δε χάνει την ευκαιρία για πολιτικές αναλύσεις ξανασυναντώντας παλιούς της συντρόφους.

στα της εκδήλωσης τώρα, ο χύμα κόσμος είναι πολύς και οι παταούγκες έχουν την τιμητική τους. υπολογίζεται ότι μεχρι στιγμής έχουν καταναλωθεί όλα τα αποθέματα του Rainbow ενώ ο πεινάλας σε ύστατες προσπάθειες κουτοθλάει πάνω σε βιτρίνες φαγάδικων εμφανώς αφινιασμένων από την πείνα. η συζήτηση κύλησε ομαλά με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους ομιλητές και από τους παρευρισκόμενους, αν και η τοποθέτηση γνωστού φοιτητοπατέρα της ΕΑΑΚ προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των παιδιών από το πολυκλαδικό Ν.Ιωνίας, τα οποία του πέταξαν ότι είχαν από καφέδες και αναψυκτικά, ενώ χούλιγκανς της Νίκης του έριξαν κατι ψιλές.
όσο για την προβολή της ταινίας "Salvatroll" άφησε συγκινημένους συντρόφους από Ισπανία που έχουν έρθει για ελεύθερο κάμπινγκ στο Χορευτό Πηλίου, ενώ ο σύντρολλος "ο εργάτης" αναφόνησε NO PASSARAN!
νεότερα πιο μετά, αυτή τη στιγμή γίνεται πανκ πάρτυ

10 σχόλια:

  1. Συγνώμη ρε παιδιά.. Ο Σάββας Μιχαήλ δε χωράει πουθενά δηλαδή στις ..μεγαλειώδεις εκδηλώσεις σας; Ούτε μια ανφορά; Μου μυρίζει προσπάθεις διάσπασης της ενότητας στο εεκ, μάλλον κι εσείς τα παίρνετε τελικά... οππορτουνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχύει ότι ο Γκάντας -πνευματικός πατέρας της γαστρεντερίτιδας- έχασε τελευταία στιγμή απ το Rainbow την ευκαιρία να είναι χορηγός της εκδήλωσης;
    Ακούστηκε μάλιστα ότι πέτυχε τον πεινάλα στις απελπισμένες αυτού βόλτες και τον δωροδόκησε με δύο χάμπουργκερ "κομπλέ" και ένα "σύρμα", για να λασπολογεί εναντίον του βήχου και της παταούγκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περασαμε υπεροχα!
    μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρθα αιφνισδιαστικά μετά απο τηλεφώνημα του Σορος.
    Ευγε σύντρολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ου ρε reformes!

    ΤΡΟΛΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ
    ΠΑΤΑΟΥΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσο, σοβαρέψου. Επανειλημμένα αποσιωπάς την παρουσία του Σαμπετάι. Μήπως πέρα από τον Σόρος σας τα σκάει κι ο Βήχος για να γίνει αρχηγός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tso ise aparadektos pes kai gia tis kantilanaftres me ta maura.eklepsan thn parastash pisteuw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαλακα ανώνυμε που γράφεις για χοντρούς, σε καταλάβαμε. για να μη βγάλω το ονοματάκι σου στη φόρα τρόλλαρε σαν τρολ κι όχι σαν κατίνα πολιτικάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α και μπορείς να διαβάσεις και τους όρους χρήσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μakis συμμετείχε στο διαγωνισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή