Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟ VOLOSTROLLS

Ανεπιβεβαίωτες και μαζί αγνώστου πηγής φήμες, άρχισαν από την επομένη του Πάσχα να διαδίδονται στους τρολλικούς επαναστατικούς κύκλους του Βόλου : Ο Αναποφάσιστος Ψηφοφόρος Της Αριστεράς, τελικά αποφάσισε!

Από νωρίς χθες το πρωί, το μέηλ μας έχει δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων αγωνίας και προβληματισμού, από αναγνώστες. Μάλιστα η Πανωραία δήλωσε ότι παρατά το κυνήγι του Πεινάλα προς το παρόν, για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της κατάστασης.

Κομματικά συνεργεία των διάφορων ομάδων και κομμάτων της αριστεράς, περνούν ολημερίς δήθεν τυχαία έξω από το σπίτι του σύντρολλού μας, πετώντας τρικάκια και σφυρίζοντας αδιάφορα. Το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον δέχεται συνεχείς επιθέσεις, και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις υπήρξε προσαγωγή ατόμων σε κεντρικά γραφεία κόμματος όπου υπέστησαν εξαντλητική ανάκριση με κατανάλωση εικονικής παταούγκας.

Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες, ότι ειδικευμένος σε ειδικές αποστολές νεόκοπος δημοτικός σύμβουλος, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον -τέως- αναποφάσιστο, με άδεια για ανέγερση τριωρόφου στο κέντρο.

Οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς από πίσω. Για ό,τι νεότερο,καθώς και για τυχόν επικοινωνία με τον Αναποφάσιστο, θα ενημερώσουμε άμεσα..

1 σχόλιο:

  1. σύντρολλοοι μη διαδίδετε ψεύδη.
    εως ότου όλη αριστερά ( μαζί με το ΚΚΕ, και χωρίς το ΠΑΣΟΚ ) επανενωθεί σε μια μεγάλη δύναμη δε θα έχω αποφασίσει.
    πρέπει να γίνει η τέταρτη διεθνής ώστε, οι αντικαπιταλιστές αριστεροί συνεργαζόμενοι προλετάριοι να δημιουργήσουν έναν συνασπισμό για έρθει η εξουσία στα χέρια του λαού και να φτάσουμε στη διακτορία του προλεταριάτου, χωρίς τον δάκτυλο της φιλοφασιστικής Ρωσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή