Όροι χρησης

Όροι χρήσης του volostrolls.blogspot.com

Το blog απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους.
Αν είστε ανήλικοι εξέλθετε άμεσα πατώντας εδώ .

Η περιήγηση και παραμονή σε αυτο το site σημαίνει οτι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε, παρακαλώ βγείτε άμεσα.

ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ
Το σατιρικό αυτό blog έχει ως στόχο να κάνει τους αναγνώστες του να γελάσουν. Οι όποιες ειδήσεις δημοσιεύονται είναι κατά κανόνα ψεύτικες, και δε συνάδουν με την πραγματικότητα. Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που διαβάζετε δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά. Δεν αναγράφουμε ονόματα και αληθινά στοιχεία της προσωπικής ζωής συντρόλλων και άλλων που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι δεν θέλουν να δημιοσιοποιείται το όνομα τους. Εξαιρούνται όσοι είναι "δημόσια πρόσωπα". Εδώ δεν κάνουμε κακεντρεχή σχόλια και αναρτήσεις, παραμόνο Σ-Α-Τ-Ι-Ρ-Α. Φασιστικού τύπου σχόλια κόβονται αυτόματα

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟ BLOG

Στο blog μπορεί να δημοσιεύσει οποιοσδήποτε ότι άρθρο επιθυμεί είτε με το να ζητήσει να γίνει συντάκτης, είτε με το να μας αποστείλει κάποιο άρθρο προς δημοσίευση. Κάθε συντάκτης του blog φέρει ευθύνη αποκλειστικά και μόνο για τα άρθρα που δημοσιεύει ο ίδιος.

ΠΕΡΙ "ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ"

Όποιες φορές αναφέρουμε τον ορο "επιθεση", εννουμε το trolling σε νόμιμα πλαίσια, και τιποτα περισσοτερο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος να κάνει trolling.

ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΩΝ
Τα σχολια φερουν προσωπικη αποψη των συντακτων τους και δεν λογοκρινονται. Οι συγγραφεις τους εχουν αποκλειστικη ευθυνη. Από την άλλη, όσοι δεν συμμορφώνονται με τους όρους, πουλελέ.

Σε περίπτωση που προσβάλλεστε από κάποια δημοσίευση, ή διαπιστώνετε εντός του blog την ύπαρξη πνευματικής σας ιδιοκτησίας στείλε στο mail πάνω δεξιά και άμεσα θα ληφθεί υπόψην.