Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

που πέρασαν το Πάσχα γνωστές φιγούρες του επαναστατικού χώρου?

ο οδηγός τρόλλεϋ βεβαίως ξημεροβραδιάστηκε σε γνωστό στέκι της ανατρολλικής αττικής.

το Γνωστό στέλεχος του ΝΑΡ, εθεάθη στην περιοχή της ΝΑΡνια, να κόβει βόλτες και να σιγοψυθιρίζει τραγούδια για την άνοιξη και την επανάσταση.

κάποιοι είπαν πως ο πεινάλας βρέθηκε πάλι στο Βόλο. Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι δύο: ο πρώτος είναι ο έρωτας του για την τοπική παταούγκα, που φαίνεται όμως λίγη μπροστά στον δελεαστικό οβελία του Πάσχα. Ο δεύτερος είναι η συνάντηση με την αναγνώστρια Πανωραία, κι εκείνη λάτρης της λιχουδιάς. μπορεί να παντρεύτηκαν οι δύο λόγοι και να κατέληξαν σε ερωτικό διήμερο με κατανάλωση τεράστιων ποσοστήτων φαγητού κακίστης ποιότητος.

τα σκληροπυρηνικά μέλη του ΚΚΕ χαλάρωσαν, μέρες που είναι, κι αποφάσισαν ότι δεν είναι χριστιανικό να υβρίζεις και να προπυλακίζεις άτομα που δεν έχουν σχέση με το παραγοντιστικό κίνημα.

η Μαϊμού της ΑΡΑΝ αποφάσισε να διακόψει για δυο μέρες και αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της και στους κοντινούς συντρόλλους της.

ο Παναγιώτης Βήχος όμως ποτέ δεν κάθεται. Ακούραστος, ως είναι, σκέφτηκε και λόγω του πνεύματος των ημερών, να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα Του. Έκατσε, σκέφτηκε, έγραψε. Τους στίχους επιμελείται ο Ίδιος, όμως για τη μουσική ζήτησε τη συμβολή του μεγάλου ερμηνευτή Πέτρου Γαϊτάνου. Όχι γιατί δε μπορούσε Μόνος, αλλά για να δώσει ευκαιρίες και σε διαφορετικό κοινό να λατράψει τα έργα Του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου