Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΒΟΛΟΥ


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει σημάνει στην Κρεαταγορά Βόλου μετά το ανοιχτό κάλεσμα του ΕΕΚ σε ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ-ΓΛΕΝΤΙ, που δημοσιεύθηκε στην κινηματική εφημερίδα
¨Ο ΕΡΓΑΤΗΣ¨. Φημολογείται πως έγινε μαζική παραγγελία για εισαγωγή κρέατος από τη γειτονική Βουλγαρία, καθώς τα αποθέματα της Μαγνησίας οριακά έφτασαν να τροφοδοτήσουν ένα γλέντι τέτοιας κλίμακας. Ήδη κάτοικοι του Βόλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και καταγγέλουν το (Ε.Ε.)Κόμα γιά μοναχοφαϊσμό αφού καταδικάζει όλοκληρη την Μαγνησία να γιορτάσει την Ανάσταση σουβλίζοντας αλλοδαπό αρνί.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να αναφερθεί εδώ πως οι οικονομολόγοι της Θεσσαλίας μιλούν για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που θα επηρεάσει τα μονοπώλια της ελληνικής επικράτειας και ίσως εξαχθούν νέα δεδομένα σχετικά με τους περίπλοκους μηχανισμούς της οριακής ανάλυσης*. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για φαινόμενο ντόμινο που τελικά θα οδηγήσει σε έξοδο από την Κρίση (Αντικαπιταλιστική Συνομωσιολογία).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, δεν ξαφνιάζει το πρόγραμμα. Έναρξη με εισήγηση του Φαντάσματος, ακολουθεί χαιρετισμός του Σάββα Μιχαήλ και ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Βήχου.

*οικονομική θεωρία (βλ. Jevons)

4 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: εεκ το βουλγαροκτόνο

    οι κινήσεις του εεκ σχετικά με το γλέντι κρίβουν έναν έμμεσο βουλγαροκτονισμό, αφού το κόμμα εξωθεί το λαό της μαγνησίας να φάει ΜΟΝΟ βουλγάρικο κρέας.

    Φράξια Εριφίων και Λοιπών Βαλκανικών Ανθρωποτροφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε να μαζευτούν οι αντισπισιστές να τους την πέσουν, να δεις τί έχει να γίνει. Πολύ αέρα πήραν οι φονιάδες των αμνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή