Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Γιορτή για να εγκαινιάσουμε το μπλογκ!

Η τρολλική συντακτική ομάδα και λοιποί σύντρολλοι της πόλης, θα διοργανώσουν  αύριο Σάββατο μια εκδήλωση για να εγκαινιαστεί το blog. η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πανεπιστήμιο Παπαστράτου "θόλος" και θα περιλαμβάνει μουσική punk, προβολή, συζήτηση με καλεσμένους ομιλητές. Η εκδήλωση θα ανοίξει με την προβολή της ταινίας "Salvatroll". Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: "ο τρολλικός αγώνας πιο επίκαιρος από ποτέ, προοπτικές για μια ιδανική τρολλική κοινωνία", με κεντρικούς ομιλητές τους: Μαϊμού της ΑΡ.ΑΝ. (απανταχού σύμβολο του τρολλικού αγώνα), αρχηγός των indymedia trolls και οεργάτης (ηγετική φυσιογνωμία του κινήματος στο Βόλο, πρωτεργάτης και πρωτοπαλλίκαρο του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ). Guest star o Παναγιώτης Βήχος. 
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων το Rainbow θα μοιράζει παταούγκες σε εξευτελιστικές τιμές. Την ευκαιρία για γνωριμία θα έχουν οι ΣΕΛΕΤΕ PUNKS με τα παιδια από το πολυκλαδικό Ν.Ιωνίας, ο πεινάλας και ο λιγούρης με την παταούγκα, ο 40χρονος καθηγητής ταμπούρλου με την 40+χρονη καθηγήτρια φωνητικής των μουσικών συνόλων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 το κάλεσμα είναι ανοιχτό και τα έσοδα θα επενδυθούν σε μπίζνες του κ.Σόρος για να πολλαπλασιαστούν τα κέρδη του και να μας σκάει περισσότερα φράγκα...

9 σχόλια:

  1. θα γινει χαμος αυριο γουσταρω. THRASADES 80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Moy αρεσει να κουρευω χιππιδες ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. geia sas ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ.θα ρθουμε. παμε τωρα να φαμε ξιδια για αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να διαδοθεί η παταούγκα.
    Κολλεκτίβες παταούγκας παγκοσμίως!
    Όχι στο μονοπώλιο του Ρέινμπο!
    Όχι στη σμίκρυνση της παταούγκας!
    Να ψήσουμε τον κ Σόρος να χώσει φράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pite ora re paidia na kanoniso to progra ma mou.giati aurio exi kai αντιφαΣΤΙστικη-φεμινιστικη-αντισπισιστικη sinaulia me tous regge an8ropous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. volos trolls eisai malakas an to valate mazi me thn antispisistikh sinaulia na allaxi twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηρθε η ωρα να ξεκαθαρισουν τα πραγματα!
    ποιος ειναι πραγματικο τρολλ;
    αρκετα με τους μαγκες του πληκτρολλογιου!

    ολοι σημερα στα εγκαινια του blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Πάρι Λεοντή. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΈΝΟ : η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ Π.Β. στο Βόλο (πέρα από αυτήν ως ufo στα εξάρχεια) δεν ήταν τυχαία. Πέρα από τα εγκαίνια του μπλογκ για τα οποία μίλησε άλλωστε και ο τοπικός τύπος, μπήκαν τα θεμέλια της αλυσίδας πώλησης τροτσκιστικής παταούγκας. Αναμείνατε πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή