Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση Indymedia trolls

Σήμερα λάβαμε το εξής Fax απο το γραφείο του George Soros το οποίο αφορά εκτός απο την συλλογικότητα και τον ευρύτερο χώρο για αυτό και το μεταφράσαμε και το δημοσιεύουμε.

Αγαπημένα μου παιδιά,

Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι στο χθεσινό Δ.Σ της εταιρίας μου, της οποίας υπό την σκέπη της φιλοξενείστε εσείς, το Indymedia Athens καθώς και ανένταχτα τρολλ, πάρθηκε απόφαση για πάγωμα σε όλες τις μισθοδοσίες και περικοπές στα επιδόματα που δινόντουσαν σε μέλη των σελίδων μας καθώς και στα bonus παραγωγικότητας. Δυστυχώς το φάντασμα της οικονομικής κρίσης που πλανιέται πάνω απο τον πλανήτη δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε εμένα. Για αυτόν τον λόγο είμαι αναγκασμένος να σας κοινοποιήσω τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινό Δ.Σ.

Με τιμή
G. Soros


Aπάντηση Συλλογικότητας

Εμείς οι αυτοαπασχολούμενοι συντάκτες της συλλογικότητας των Indymedia Trolls αντιδρούμε στην απόφαση αυτή του χορηγού μας Τζορτζ Σόρος περί παγώματος μισθοδοσίας και περικοπών στα επιδόματα.
Η συλλογική τρολλική σύμβαση εργασίας δεν καταπατείται απο κανέναν και τα δικαιώματα μας δεν καταστρατηγούνται. Είμαστε όλοι μια γροθιά και θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δικαίωμα στην μισθωτή τρολλιά! Απαιτούμε άμεση απόσυρση της απόφασης καθώς εκατοντάδες μισθωτά τρολλ δοκιμάζονται στην καθημερινότητα τους για την επιβίωση και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.

Αν δεν θέλει ο Σόρος να πληρώνει ας κηρύξει πτώχευση και ας κλείσει το Blog.
Τον προκαλούμε.


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ TROLL!
ΒΑΣΤΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΛΛΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. Αν φέρεται έτσι ο κ σόρος να βγάλετε τη φάτσα του απο το μπλογκ. Εκτός αν τα βρείτε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή