Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκαν σεκίτες..

Απεγνωσμένες προσπάθειες γίνονται από εχθές το απόγευμα, να βρεθούν οι κάτοχοι των δύο μελών του σεκ που εθεάθησαν στο βόλο να μοιράζουν υλικό του κώματος!! Και οι δύο είχαν το γνωστό απλανές βλέμμα  μεθυσμένου ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Σε ερώτησή μας από που είναι αφού η πόλη μας δεν έχει τέτοια φρούτα, ο ψηλός με την τραγιάσκα είπε "εγκώ τροτσκιστή, αγαπάει πάνο γκαργκάνα" και "εσύ πάρει εφημερίντα, λέει το αλήθεια!". Επειδή λοιπόν δεν βγάλαμε άκρη με τα πονεμένα κι ευαίσθητα αλλά επιπλέον σπάνια πλάσματα αυτά, παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τα γραφεία του κώματος, με το χαμόγελο του τροτσκιστού ή με τη φιλοζωική..

4 σχόλια:

  1. Προς τον σύντροφο που βρήκε τα πλάσματα αυτά:
    Θέλουν μεγάλη φροντίδα και προσοχή. Φαίνονται αθώα, αλλά γίνονται εύκολα ύπουλα, όχι όμως και επιθετικά. Είναι επιρρεπή στις σχέσεις τους με τους χοίρους και κυρίως της οικογένειας των χακί. Έχουν θεαθεί θα συναναστρέφονται με τέτοιους σε γνωστή πλατεία των Αθηνών. Σε καμία περίπτωση μην τα ταϊσεις με βαριά πράγματα, να προτιμήσεις σαλάτες, αλλά για να είσαι σίγουρος μπορείς να συμβουλευθείς χίππη διαιτολόγο. Το αδύνατο σημείο τους είναι η τζίβα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αν καταφέρεις να την αρπάξεις έχεις τον έλεγχό τους.
    Συντροφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναποφάσιστε, κάποτε είχα βρει κι εγώ ένα baby σεκίτη. τότε ήταν ακόμα ο.σ.ε... Εκπαιδευμένος, δε λέω, είχε όμως ένα βασικό πρόβλημα : ήθελε να παίρνει το χαρτί υγείας και να το πουλάει 7.00 π.μ. έξω από εργοστάσια νομίζοντας ότι είναι η εφημερίδα του κόμματος. Στο τέλος αναγκάστηκα να το δέσω γιατί δεν μπορούσαμε να χέσουμε πια, μέχρι που βρέθηκε ένας ναρίτης και τα βάλα μαζί σε κλουβάκι! από τότε όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντρολλοι... ελάτε στο Ρέθυμνο... έχουμε πολλούς σεκίτες εκεί. Είναι πάνω απο 10 και ικάζεται πως έχουν κάνει κάποια φωλιά στην παλιά πόλη. Μάλιστα έχουν καταφέρει να πάρουν στην αγέλη τους και μιά ντόπια κοπελίτσα που ήταν γκοθού, μετά ίμο και τώρα σέκ!

    Σώστε μας! Δεν αντέχουμε άλλο!
    Πάρτε κανένα , δύο, τρείς και στο Βόλο!

    Υπόσχομαι πως δε δαγκώνουν... Μάλιστα πρίν 4 χρόνια είχαν φάει 5 σεκίτες ξύλο απο έναν συνασπισμένο επειδή πούλαγαν εργατική αλληλεγγύη στην πόρτα του φεστιβάλ της νεο-λέρας συνασπισμού.

    Μετά έσκασε η αστυνομία.

    Οι σεκίτες δεν παραδέχονται ότι τους πείραν τηλέφωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντρολλοσύντεκνοι κουράγιο, σας καταλαβαίνουμε και σας στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας. Αυτήν τη φωλιά που λέτε δοκιμάσατε να τη ψεκάσετε, κατά προτίμηση σε ώρα ολομέλειας? Υπάρχει και ειδικό φάρμακο, ρίχτε μια ματιά εδώ : http://www.drugs.com/international/antisek.html.
    Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, απομακρύνετε τη γκοθού και ανατινάξτε τη φωλιά. Πάντως ο Βόλος έχει που έχει δύο βιομηχανικές ζώνες, αν έρθπυν και σεκίτες τη βάψαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή