Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

τα νέα του σαββατοκύριακου

Πολιτική:
- Κι αυτό το διήμερο πέρασε χωρίς πάρτυ. Μια απόπειρα για φοιτητικό πάρτυ στην αρχιτεκτονική φάνηκε μάλλον άκαρπη. Κάποιο πρόβλημα έχουμε σύντροφοι, συνέλθετε, τι έχει γίνει? Να 'ναι καλά η συλλογική κουζίνα στο στέκι.
-Με τεράστια επιτυχία και εξέχουσες απουσίες έγινε η πορεία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς. Μεγάλη συμμετοχή από αλληλέγγυους των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι κρατούσαν την ουρά και τις πλαϊνές αλυσίδες στα παρακείμενα στενά.
-Οι φήμες για αύξηση των μελών του εργατικού επαναστατικου κωματος κατά 50% φαίνεται να επαληθεύονται. Μετά εσύ μου λες δε γίνεται η επανάσταση...Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Οικονομία:
-Σταθερές στα ύψη παραμένουν οι μετοχές του Rainbow παρ'όλη την πτώση τους το προηγούμενο 24ωρο εξαιτίας του καιρού. Οι Βολιώτες προτίμησαν συλλογική κουζίνα στο στέκι μεταναστών και για βράδυ παραγγελία από τον Χάρη.

Καιρός:
-Αδιάφορος και με κρύο, σήμερα έπιασαν τα χιόνα. Αναμείνατε για εξελίξεις.

2 σχόλια:

  1. Εσύ μιλάς για απουσίες, ο από κάτω γράφει "δε σε είδα", τί εννοείτε επιτέλους , πέστε το ξεκάθαρα!! Ή βάλτε το ως κουίζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ενημερώνετε για τέτοια σοβαρά θέματα και εμάς; Απαραδεκτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή