Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σύντρολλοι μεγαλώνουμε!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΛΛΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.

<< There is no such thing as society. There are individual men and women, and there are families>>
(Margaret Thatcher)


<< Δεν αρκεί η τρολλιά να αναζητά την πραγμάτωσή της. Πρέπει και η πραγματικότητα να αναζητά την τρολλιά>>
( The Situationist Trolls)


Ως οργανωμένα στο χώρο της αναρχίας, τρόλλ, παρατηρούμε με θαυμασμό την έξαρση του φαινομένου ίδρυσης νέων ΑΝΑΡΧΟ- (συμπληρώστε στοιχεία) ομάδων στο Ρέθυμνο.

Εφορμόμενοι απο τη βαρεμάρα που μας δέρνει, χωνόμαστε και εμείς στον αγώνα για να καλυφθεί αυτό το δυσθεώρητο κενό που υπάρχει στα αναρχο-κινηματικά του Ρεθύμνου. Στρέφουμε λοιπόν την προσοχή μας εκεί (με Google Maps) και επικεντρωνόμαστε σε τρολλικούς στόχους που βασίζονται στο Ρέθυμνο.

Η ύπαρξη αόριστα ελευθεριακών, ανοργάνωτων τρολλ στο Ρέθυμνο έχει οδηγήσει στην παράλυση της τρολλιάς και στην επέλαση του συντηρητικού, οπλοφόρου και ως επί το πλείστο χασισοκαλλιεργητικού στοιχείου στην πόλη αυτή. Δε θα ανεχθούμε άλλο την επέλαση του τρέντι, χίπστερικού, πετσακικού πληθυσμού σε μια πόλη που μαστίζεται απο τη βλακεία, το έγκλημα και την παιδεραστία.

Ήρθε η ώρα να προτάξουμε την τρολλική μας αλληλεγγύη και να τρολλάρουμε ασύστολα τους μικροαστούς Ρεθυμνιώτες και Ρεθυμνίστας. Γιατί πάνω απο όλα, αν και αναρχό, παραμένουμε τρόλλ που εκτιμούν βαθυά τον Μαρξισμό. Σύμφωνα με τον Μαρξ (που πολλοί αναφέρονται στα λόγια του και του ασκούν κριτική, μα λίγοι τον έχουν διαβάσει!), ο υπέρτατος ταξικός εχθρός δεν είναι η μπουρζουαζία και το κεφάλαιο, αλλά ο Ρεθυμνιώτης!

Όλα τα γλοιώδη άτομα που επέλεξαν να ζουν στο Ρέθυμνο, ανεξάρτητα απο την κοινωνική τους θέση, αποτελούν εχθρούς μας!

Η πλατφόρμα πολιτικής ανάλυσής μας θα είναι αναρχοτρολλομαρξιστική και αντικοινωνική!

Λυπόμαστε τους μικροαστούς που πηγαίνουν στη δουλειά τους το πρωί και πίνουν φραπέδες με γάλα.

Αν και αναγνωρίζουμε τα καλά που εμπεριέχει η οριζόντια οργάνωση και η αντι-ιεραρχία, διαλέγουμε μια άλλη προσέγγιση (ποιό πειραματική) και επιλέγουμε να οργανωνόμαστε κάθετα. Η ιεραρχία μας θα ορίζεται απο την ταχύτητα της σύνδεσής μας στο ίντερνετ (kbps/sec), καθώς γνωρίζουμε καλά πως η ηγεσία μας πρέπει να τρολλάρει με μεγαλύτερη ταχύτητα απο τα κοινά μέλη.

Πρέπει να γνωστοποιήσουμε ότι η μεταφορά της δραστηριότητας μας στο Ρέθυμνο δε μας καθιστά Ρεθυμνιώτες. Μέχρι τα πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης και αλληλεγγύης στο Ρέθυμνο να γίνουν περισσότερα απο αυτά της Αθήνας, εμείς θα παραμένουμε στην πρωτεύουσα. Η προσπάθεια αποκέντρωσης βέβαια θα είναι ατέρμονη, μέχρι να αντιστραφεί το κλήμα και το Ρέθυμνο να γίνει το κινηματικό κέντρο της Ελλάδας.

Χαιρετίζουμε την αναρχο-φεμηνιστική ομάδα ‘ΦΑΛΛΟΙΜΕΝΤΕΣ’ και ελπίζουμε να τις γνωρίσουμε στο μέλλον. (Διευκρινίζουμε πως ο παραπάνω χαιρετισμός δε εμπεριέχει σεξιστικoύς υπενιγμούς. )


Τέλος αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όλα τα μπάχαλα, ζημιές, εμπρηστικούς μηχανισμούς, τσακωμούς σε μπαράκια και κλάμπ (με εξαίρεση το ΑΜΑΝ) και πάνω απο όλα, ξύλο σε φασίστες που θα γίνουν μελλοντικά στο Ρέθυμνο.

Να μας περιμένετε στα μπλόγκ σας, στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στο Φίγκαρο καφέ.

Πίσω ρουφιάνοι, εμπρός Σύντρολλοι.

Αναρχοτρολλική ομάδα
‘’Χάος και τρόλλινγκ στην πόλη των γραμμάτων, το Ρέθυμνο’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου