Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το κοπή τη πίτα

http://intertrol.blogspot.com/2012/02/blog-post.html


ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

“Αυτό το κομμάτι πάει στη Μητέρα όλων μας, την Αναρχία!”. Αυτό δήλωσε μπροστά σε φίλους και γνωστούς ο αναρχικός κοινωνιολόγος Επαμεινώνδας Σκυφτούλης κατά την διάρκεια κοπής της χριστουγεννιάτικης πίτας στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Nosotros. Επιβεβαιωμένες φήμες αναφέρουν ότι λίαν συντόμως – και λόγω αυτής της δήλωσης – η μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου θα αντικατασταθεί από μωσαϊκό γυαλί που θα απεικονίζει την παρθένο αναρχία και τον πρωτότοκο γιο της. Μεταμφιεσμένοι σε ξύλινους παίκτες από γνωστό ποδοσφαιράκι της περιοχής των Εξαρχείων, καταφέραμε να αντιγράψουμε το πρωτότυπο σχέδιο (πάνω στο οποίο θα βασιστεί η κατασκευή του μωσαϊκού) και σας το παρουσιάζουμε πακέτο με την πιθανή μορφή της εν λόγω κατασκευής. Απολαύστε υπεύθυνα!


Το πρωτότυπο σχέδιο


Το μωσαϊκό γυαλί

3 σχόλια:

  1. ήθελαν παρτάκι τα ηρωΙκά παλικάρια της ματσάγγου μια μέρα πριν την απεργία με αποτέλεσμα την μηδενική συμμετοχή τους στην κινητοποίηση!
    Καναπέςς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειρωνικέ σταλινικέ θα σε κατεστρέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σάλτα πηδήξου ανεγκέφαλε/η που θα κράξεις τα συντρόφια. Εσύ δηλαδή ήσουν από το βράδυ έξω από εργοστάσια και μοίραζες κείμενα ή αφισοκολλούσες όλη την πόλη? Τσου ρεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή