Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ταινία της εβδομάδας-Χελωνονιντζάγιεφ

Από τα λατρμένα συντρόλλια του indymedia trolls attack υπό την αιγίδα της τσο της καρδιάς μας http://indymediatrolls.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html :

Η ταινία της εβδομάδας-Χελωνονιντζάγιεφ
από UNRKey Films 1:51, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη 2012.

Ένας νεαρός μηδενιστής αναρχικός, που ασχολείται με την πολεμική τέχνη των νίντζα, έρχεται, κατά την διάρκεια μιας πορείας, σε εκτεταμένη επαφή με το νέο αέριο καταστολής των μπάτσων, το οποίο έχει βάση από ραδιενεργά τοξικά απόβλητα. Δυστυχώς, όμως, για το κράτος, τα πράγματα δεν παίρνουν την τροπή που η εξουσία θα επιθυμούσε. Ο Νεαρός μετατρέπεται σε μια γιγάντια χελώνα, με υπερφυσικές δυνάμεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την εκπαίδευση Νίντζα που του παρέχει ο –επίσης μεταλλαγμένος σε γιγάντιο αρουραίο- δάσκαλος Στίρνερ, τον μετατρέπουν στον Χελωνονιντζάγιεφ. Ο νέος ήρωας σύντομα εξελίσσεται σε τιμωρό της εξουσίας και επιτίθεται στους ένστολους τραμπούκους του συστήματος. Γρήγορα, ο Χελωνονιντζάγιεφ αποκτάει μια βαθιά απέχθεια για κάθε είδους στολή.

Τι θα γίνει όμως την τσικνοπέμπτη, όταν όλος ο α/α χώρος γιορτάζει ντυμένος με αποκριάτικες…στολές; Θα καταφέρει ο Χελωνονιντζάγιεφ να μανουβράρει με επιτυχία το μίσος του ενάντια στους αληθινούς ένστολους, ή θα πάρει η μπάλα όποιον μασκαρεμένο βρει μπροστά του;

Διάρκεια: 400’

3 σχόλια:

  1. 400 lepta tha kanei dialeimma i tha xestoume pano mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντου νοτ γουόρι! Στην είσοδο θα μοιράζει κωλόχαρτο ο Αναποφάσιστος παρέα με τον Τσάκα, και θα είναι και ο Γιατρόλλ σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.
    Με το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα "χελωνονιντζάγιεφ και Ντακούνιν - η κατήχηση της τρολλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσας ακομα σας τα σκαει ο σορος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή