Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός Βόλου συγκεντρώνει σκεπάσματα για τις φυλακές του Ναυπλίου

Έμπρακτη αλληλεγγύη στους κρατούμενους αγωνιστές από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο σύντροφος Α. Μπέος στο ράδιο "Marconi 96,1 fM" και στον Γ. Κουμιώτη
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», αναλαμβάνει την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου AUSTRIAN BOYS, να συγκεντρώσει κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες), κλινοστρωμνές (στρώματα) και εφαπλώματα (παπλώματα) και σύντομα – προ της πρωτοχρονιάς - να σταλούν στους εγκλείστους του σωφρονιστικού ιδρύματος Ναυπλίου. Αφορμή της πράξης αυτής, ήταν η περιγραφή των συνθηκών που επικρατούν στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου και οι αναφορές για τις βασικές ελλείψεις, που καθιστούν αντίξοες τις συνθήκες διαβίωσης των φυλακισμένων, από τον πρώην πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου και σύντροφο αγωνιστή κ. Αχιλλέα Μπέο, που εδώ και έξι μήνες άδικα κρατείται από την εξουσία και καταχρηστικά παραμένει εκεί.
Γνωρίζοντας πως το κράτος μας, δεν είναι σε θέση να βελτιώσει την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων, σκεφθήκαμε, πολύ σύντομα, έναν τρόπο, ώστε να στείλουμε τις δικές μας ευχές, σε όλους αυτούς που δίκαια ή άδικα, αυστηρά ή με επιείκεια η δικαιοσύνη τους στέρησε την ελευθερία. Ως άνθρωποι και ως χριστιανοί, απευθυνόμαστε σε όλους, βέβαιοι για μια ακόμη πηγαία και αυθόρμητη ανταπόκριση.
Σημεία συγκέντρωσης των αντικειμένων. Γραφεία Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην οδό Δημητριάδος & Εργατικού Κέντρου 7 (Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, 10.00-14.00, 18.00-21.00) και στη Λέσχη των AUSTRIAN BOYS, Αγίου Δημητρίου 19 (Τρίτη και Τετάρτη, 17.30-23.00)

1 σχόλιο: