Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Επείγον από Βόλο.


Πρωτοφανής προβοκάτσια εναντίον συλληφθέντος συντρόφου στο Βόλο στη σημερινή πορεία. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων συνελήφθη σεσημασμένος αντισπισιστής σύντροφος.
Το εξοργιστικό είναι ότι οι μπάτσοι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπιλώσουν όχι μόνο το σύντροφό μας αλλά και ολόκληρο το ανερχόμενο αντισπισιστικό κίνημα, αποπειράθηκαν να του φορτώσουν μια σακούλα με χοιρινές μπριζόλες λαιμού συν μια αρνίσια συκωταριά.
Αυτόπτες μάρτυρες όμως, μεταξύ των οποίων και ο χασάπης από τον οποίο αγοράστηκαν οι μπριζόλες, επενέβησαν κράζοντας τους μπάτσους, καταφέρνοντας έτσι να αποφευχθεί η συκοφάντηση του συντρόφου.
Οι καταστολείς κρεατοφάγοι δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν.
Το πάθος για λαχανικά, είναι δυνατότερο απ' τα κρεατικά.






2 σχόλια:

  1. Η συκωταριά δεν ισχύει. Επιβεβαιωμένο.
    Αποπειράθηκαν να του φορτώσουν όμως και 3 πιτόγυρα χοιρινά, αλλά αποφάσισαν ότι δεν έστεκε η κατηγορία αφού στο σημείο της σύλληψης δεν υπάρχει γυράδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ασφαλήτης είναι ο 6:32. Όλη η Ιάσωνος σουβλατζίδικα είναι. Από δω από πότε έχετε να περάσετε παλιόπαιδα; Αλλά με τόσο κόσμο εξω απ το δικό σας γουρουνάδικο, που να φορτώσετε και πιτόγυρα. Δε σας φτάναν όλα τ άλλα! ΤΣΟ ψαλίδι! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή