Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

o chuck norris στο Βόλο!

Κι όμως σύντρολλοι, ακόμα κι αν δεν το πιστεύει κανένας, ο Chuck Norris σήμερα το πρωί διαδήλωνε ειρηνικά στον Βόλο, μαζί με τους αγανακτησμένους! ή μάλλον να διορθώσω...Οι αγανακτησμένοι διαδήλωναν γύρω από τον Chuck Norris!
Όταν η πορεία έφτασε στην νομαρχία, ο Τσακ, ο δικός μας Τσακ, όρμησε και άνοιξε την πόρτα της εισόδου, ώστε το πλήθος να εισβάλει μέσα. Ύστερα, κι όταν είχε σιγουρευτεί ότι όλα ήταν οκ εβγήκε στο μπαλκόνι να χαιρετίσει τον λαό υπερήφανος (για τον εαυτό του).
Καθώς η πορεία συνέχιζε και κάποιοι μπήκαν στο Ζαρα, τότε ο Τσακ καθάρισε πάλι. Λέγοντας ότι μόνο εκείνος μπορεί να κλέψει με αντικλεπτικό έβγαλε τον κόσμο έξω και η πορεία συνέχισε. πηγαίνοντας προς το Δημαρχείο, πόρτα άνοιξε, Μόνο όταν αντίκρισε τον Τσακ στο οπτικό της πεδίο, ενώ ο δήμαρχος, τον οποίο φώναζε το πλήθος, εμφανίστηκε όταν ο Τσακ το θέλησε.
Κατα τη διάρκεια της συνέλευσης ο Τσακ έκανε την ντουντούκα να μιλήσει για εκείνον. Πολλοί προσπάθησαν να τον βγάλουν φωτογραφία, αλλά είχαν ξεχάσει ότι δεν μπορούν, γιατί αυτός θα επιλέξει σε ποια φωτογραφία θα μπεί...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:(ειπε με στομφο ο ΤΣΑΚ, στο τελος της ομιλιας του στο δημαρχειο)ΕΓΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    (ΔΑΚΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ.

    αφου κι ο σκοτινιωτης με τα ποδια να τρεμουν σα βρεγμενα μακαρονια απ` το φοβο,εσπευσε ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΣΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Chuck Norris einai o monos pou ehei kanei sinavlia stin Matsagou me eisodo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή