Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ημερίδα Σοβαρότητας από Γιατρόλλ


Ημερίδα διοργανώνεται σήμερα το βράδυ από τον Γιατρόλλ, στο πατάρι του καφέ μπαρ ‘’To Moneytou’’,στις 7:00 μμ. με θέμα τη σοβαρότητα. Ο Φουρ-φουρ-ής, ο οποίος πλήττει από σοβαρότητα τα τελευταία χρόνια, κάλεσε τον Γιατρόλλ να μας μιλήσει σχετικά με αυτή την ύπουλη ασθένεια . Μεταφέρουμε και το δελτίο τύπου του Γιατρόλλ που κυκλοφορεί στην σημερινή τοπική εφημερίδα, ‘Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ’.

Σοβαρότητα

Η ιατρική κοινότητα χρησιμοποιεί όρους όπως ήπια, μέτρια ή σοβαρή για να κατηγοριοποιήσει την σοβαρότητα. Γενικά, η σοβαρότητα διακρίνεται στις εξής κατηγορίες:

  • Ήπια: μόνο λίγες βλάβες, σε λιγότερο από το 3% της συνολικής επιφάνειας του προσώπου.
  • Μέτρια: Προσβολή στο 3% με 10% της επιφάνειας του προσώπου.
  • Σοβαρή: Προσβολή στο πάνω από το 10% της επιφάνειας του προσώπου.
Ωστόσο, αν δεν είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες επειδή η σοβαρότητα επηρεάζει για παράδειγμα και τα χέρια σας ή τα πόδια σας, τότε θα πρέπει να θεωρήσετε ότι η σοβαρότητα σας είναι σοβαρή ακόμα και αν έχει προσβληθεί λιγότερο από το 10% της επιφάνειας του προσώπου σας.
Για να μπορέσετε να αντιληφθείτε την έκταση της επιφάνειας του προσώπου, σκεφτείτε ότι η παλάμη σας αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της συνολικής επιφάνειας του προσώπου. Μουντζωθείτε και μετρηθείτε!

Μεγάλα λόγια του Γιατρόλλ περί σοβαρότητας:

Η σοβαρότητα είναι άρρωστος τρόπος αντιμετώπισης της ύπαρξης
Η σοβαρότητα είναι βλακεία που έχει πάει στο πανεπιστήμιο
Η σοβαρότητα είναι το μοναδικό καταφύγιο των ρηχών ανθρώπων
Όλα πρέπει να τα πάρουμε στα σοβαρά. Τίποτα δεν πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά
Σοβαρότητα: μάταια προσπάθεια μικρού ανθρώπου να αποκτήσει μεγαλείο

1 σχόλιο: