Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ανοίγω αυτό το ποστ για ενημέρωση

ενημέρωση από λαϊκή συνέλευση νέας ερυθραίας
Η συμμετοχή στη συνέλευση ήταν μεγάλη, καθώς αν κρίνω από τα παρκαρισμένα αμάξια (30 καγιέν, 50 μερτσεντέ, 28 μπέμπες και 46 διθέσιες πόρτσε), πρέπει το σώμα της συνέλευσης να ξεπέρασε τα 200 άτομα. Η διαδικασία είχε ως εξής: ξεκίνησε με φαγητό που συμπεριλάμβανε φέτες ψωμιού με καπνιστό σολωμό και φιλαδέλφεια ( κι από κει φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν σφίξει), ύστερα ακολουθησε ο πρόλογος από αγανακτησμένους εκπροσώπους της πλ. Συντάγματος και μετά συζητήθηκαν προτάσεις για δράσεις.
Επικράτησε η άποψη συντρόφου για μποϋκοτάζ στα καταστήματα φυσικής γούνας, ενώ θα ακολουθήσουν διαμαρτυρίες έξω από εστιατόρια που αδικαιολόγητα ανέβασαν τις τιμές στα κυρίως πιάτα και τα επιδόρπια. Ακόμα, θα γίνει πορεία με προσυγκέντρωση στο κεφαλάρι μαζί με συντρόφους γύρω περιοχών της οποίας η διαδρομή θα κοθοριστεί επί τόπου και ανάλογα με τις διαθέσεις των μπάτσων. Στόχος σίγουρα θα είναι σπίτια αστών που κατοικούν στη ευρύτερη περιοχή.
Το κείμενο που συντάχθηκε και θα μοιραστεί κατά τη διάρκεια της πορείας, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο αγώνας θα συνεχίσει μέχρι τελικής πτώσης ( του ΠΑΣΟΚ), ενώ εκφράζεται η αλληλεγγύη προς όλα τα αντίστοιχα εγχειρήματα!

1 σχόλιο: