Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Επίθεση από τρολλς στο Βόλο!


Κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής πορείας στο Βόλο, έγινε μια ξαφνική και συντονισμένη επίθεση στα γραφεία του Πασοκ από το μπλοκ των οργισμένων τρολλς-που για πρώτη φορά κατεβήκαμε οργανωμένοι।Έχοντας προμηθευτεί από την προηγούμενη βδομάδα εκατοντάδες παταούγκες για την ημέρα αυτή, κι αφού πρώτα τις αφήσαμε στον ήλιο μέχρι σήμερα το πρωί, κινηθήκαμε συνωμοτικά ανάμεσα στις γραμμές των ανυποψίαστων διαδηλωτών। Ιδιαίτερα ο Αναποφάσιστος, είχε δύσκολο ρόλο γιατί πήγαινε μια στη συγκέντρωση του παμε, μία στου εργατικού κέντρου, μία στη δική μας, οπότε στο τέλος πείνασε και έφαγε τις παταούγκες που είχε μαζί του.
Για να μην γίνουμε αντιληπτοί, μοιράζαμε κείμενα της Ανταρσύα και του Εεκ,τραγουδώντας ύμνους του Μεγάλου Μαέστρου.'Οταν όμως ήρθε η ώρα, βγάλαμε τις στολές μπολσεβίκου που μας είχαν ξεμείνει από το '17 και ξεκίνησε ο χαμός.Οι παταούγκες κάλυψαν την πρόσοψη των πασοκογραφείων και τη γιγαντοαφίσα του GAΡ.
Κάποιοι διαφωνούντες κι ελαφρώς ρεφορμιστές προτίμησαν να εκτοξεύσουν χάμπουργκερ από τον Γκάντα, ενώ παράλληλα κάποια μέλη του "δεν πληρώνω" σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι των γραφείων για να φάνε επιτέλους παταούγκα χωρίς να πληρώσουν!

2 σχόλια:

  1. απο καθεστωτικο:

    "Επίθεση με εκατοντάδες παταούγκες δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Δημητριάδος στο Βόλο κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση οργανώθηκε απο trolls. Η ασφάλεια έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση για τα γεγονότα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσοβ ας επιβεβαιωσει καποιος που ξερει ακριβως γιατι ακουγετε πως εχουν γινει προσαγογες

    κανενας συντρολλλλος να μην μεινει μονος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή