Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Επείγον μήνυμα αριστερών!!!

Μήνυμα με τον χαρακτηρισμό επείγον έφτασε στο mailbox του Volostrolls.  Ανήσυχοι το ανοίξαμε, και διαβάζοντάς το μείναμε έκπληκτοι. Αποστολέας, ή μάλλον αποστολείς ήταν δυο: ε.ε.κ. και ν.α.ρ. Και ακόμα πιο κουλός ήταν ο λόγος που τους έκανε να το στείλουν :
Διαμαρτύρονται λέει έντονα, γιατί από τις 20 Οκτώβρη-για την ακρίβεια Οχτώβρη έγραφε- έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε μαζί τους, και μέσα σε αυτό το δεκαήμερο, δεν έχουν πουλήσει εφημερίδες, δεν έχουν πουλήσει κουπόνια, τα σάϊτ τους έχουν μηδενική επισκεψιμότητα. Επιπλέον, διαμαρτύρονται ακόμη και για το ότι σταμάτησε το συνεχόμενο φτέρνισμα που τους είχε πιάσει από όταν άχισε το volostrolls! Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να "απειλούν" με παύση των δραστηριοτήτων τους μέχρι και με συλλογικό αυτοπυρπολισμό!!

 Προκειμένου λοιπόν ο βόλος μας να χάσει αυτά τα αξιοθέατά του  και το κίνημα να χάσει τους στυλοβάτες του, τους αφιερώνουμε ήδη αυτό το come back ποστ, και τους υποσχόμαστε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας , θα τους κάνουμε να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν.




4 σχόλια:

  1. βαλε κανα ΠΑΝΚ ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στειλτε τσιπουρο χωρις γλυκανισο γιατι θα γινει ζημια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 40χρονε -αν και άκουσα ότι κρύβεις χρόνια-, αν έρθεις βόλο θα χεις όσο θέλεις. Θα κεράσω και παταούγκα. Πάντως ευτυχώς το πίνεις χωρίς γλυκάνισο γιατί εδώ οι τύποι είναι μουρλοί. Το με γλυκάνισο, είναι ούζο, τόσο απλά. Πού να καταλάβουν όμως..

    Πασόκε μου γλυκέ σε ποια γειτονιά μένεις να ρθω να σου κάνω κααντάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή