Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Της μόδας οι αποκαταστάσεις.



Μετά την αποκατάσταση από πλευράς ΚουΚουΕ της μνήμης των Ζαχαριάδη και Βελουχιώτη, η κ.ε. του π.γ. του Ε.Ε.Κ., δηλαδή ο Σάββας, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει μια ιστορική για το κόμμα και τον μαρξισμό απόφαση.
Και για να ζηλέψουν οι ρεφορμιστές/αντεπαναστάτες του κ.κ.ε, έκανε δύο αποκαταστάσεις σε μία! Πρώτα απ' όλα, αποκατέστησε τη μνήμη - έστω κι αν ακόμη δεν έχει πεθάνει - του τρισμέγιστου αηδού της καρδιάς μας, του Πάνου μας. Υπήρξαν εσωκομματικές διαφωνίες του τύπου "μόνο αν γίνει κανείς περσόννα έχει αξία?'' ή " χέστηκε η φοράδα στο αλόνι", αλλά αφού πλέον το εεκ - όπως κάθε τροτσκιστής - μιλάει για αυτοοργάνωση και αντιιεραρχία (!!!), έγινε το θέλημά Του.
Η δεύτερη αποκατάσταση, μας αφορά άμεσα : Αποκαταστάθηκε - κι αυτό εν ζωή - όχι τόσο η μνήμη όσο η αξία του trolling. Θεωρήθηκε από τους εν λόγω στυλοβάτες του μαρξισμού, ότι η ενασχόληση με αυτό προωθεί την ανάπτυξη αγωνιστικής και δή εργατικής συνείδησης. Συστήθηκε μάλιστα στα μέλη, μετά το παράδειγμα του Βόλου, να φτιαχτούν κι άλλα τροτσκιστικά τρολλοσάιτ, όχι αποτυχημένα αυτήν τη φορά.
Μπράβο στο εεκ για αυτές τις κινήσεις του. Ντροπή σε όσους δεν το ψηφίζουν.

3 σχόλια:

  1. καιρός να αποκατασταθεί η μνήμη Μπακογιάννη εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. της ντόρας εννοείς ή του αειγαμήστου παύλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. του Παύλου βεβαίως..
    και ίσως του Ανδρέα
    του Κωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή