Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ενημέρωση από την επέλαση του κατασταλτικού καύσωνα

ύστερα από συνελέυσεις του χώρου που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, όλοι οι σύντροφοι αποφάσισαν να καβατζωθούν στις παραλίες του Πηλίου, απαντώντας έτσι δυναμικά στην επέλαση του καύσωνα. ένα μεγάλο μπλοκ κινήθηκε προς χορευτό, όπου ο κάυσωνας δεν έχει εύκολη πρόσβαση, ενώ άλλες διάσπαρτες ομάδες σκορπίστηκαν σε άλλες παραλίες και ήδη έχουν αρχίσει να στήνουν οχυρά στην άμμο, ενώ η ρήψη πετρών μαίνεται. λέγεται ότι σύντροφος κατάφερε να κάνει 666 γκελ με την πέτρα στην επιφάνεια του νερού και το γεγονώς έχει επιβεβαιωθεί από τηλέφωνο σε άλλο σύντροφο. το κτελ λειτουργει κανονικά και η στάση χορευτό είναι ανοιχτή. όλοι πάνω σύντρολλοι!
ο οδηγός τρόλλεϋ αρνείται να οδηγήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον κρατικό καύσωνα.

3 σχόλια:

  1. ενημέρωση απο χορευτο: πολύς κόσμος και δυναμική παρουσία. έγιναν πολλά πεσίματα απο τον καύσωνα αλλα ο κόσμος απάντησε δυναμικά με πέτρες.
    κάποιοι σύντροφοι έχουν καεί αλλα σε γενικές γραμμές τίποτα το σοβαρό.
    επιβεβαιώνω τα 666 γκέλ που ανέβασαν πολύ το ηθικό όλων μας.
    κάποιος κόσμος παραμένει εκεί.
    η στάση είναι ανοιχτή και όποιος μπορεί ας κατέβει.
    τίποτα δεν τελείωσε. όλα συνεχίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σιλό γράφει 42 βαθμούς κελσίου.
    Παιδιά δεν είναι τρολλιά. Μπάτσοι στα κτελ δεν μας άφησαν να μπούμε στα λεωφορεία για χορευτό. Χρειαζόμαστε άμεσα κάποιο μεταφορικό μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν το κράτος δε μπορεί να μας αντιμετωπίσει βάζει το παρακράτος να κάνει τις βρωμοδουλειές του. έτσι το σαββατο χρησιμοποίησε το τσιράκι του, θαναση παπακωνσταντινου για να αποσπασει την προσοχή των συντρόφων και απομαζικοποιησει τις συγκεντρώσεις στις παραλίες.
    το βρώμικο παιχνίδι δε θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή